Contact

Despre noi

Home Despre noi
Compania

Produse si servici de inalta calitate si siguranta

Pentru a obtine rezultate cat mai bune si eficientizarea activitatii, cei peste 30 de angajati ai firmei MANOLLY sunt organizati pe mai multe departamente. Scopul declarat al echipei MANOLLY este de a anticipa cerintele clientilor si colaboratorilor nostrii din dorinta de a le depasi asteptarile. Oferta noastra cuprinde produse de cea mai buna calitate la un pret competitiv, servicii de un inalt profesionalism si siguranta unei colaborari fructuase pe termen lung.

Productie

Departamentul de productie este alcatuit din personal calificat si instruit, structurat pe echipe specializate pentru fiecare etapa a procesului de productie. Experinta de peste 15 ani in domeniul usilor de garaj face ca echipa MANOLLY sa reuseaca obtinerea unor produse si servici de inalta calitate si siguranta

Instalare-montaj

Echipele de montaj ale firmei MANOLLY sunt pregatite profesional si logistic sa realizeze montaje de inalta calitate atat din zona rezidentiala cat si lucrari de anvergura din sectorul industrial.

Transport

Societatea MANOLLY dispune de un parc auto propriu cu ajutorul caruia asigura distributia produselor catre clientii din toata tara. Astfel ne asiguram ca produsele ajung la colaboratorii nostri in stare impecabila si la timp. Ne-am asumat responsabilitatea livrarii marfii catre colaboratorii nostri pentru a-i scuti de o serie de probleme ce decurg din aceasta etapa si totodata pentru a le oferi mai mult timp pentru dezvoltare afacerii lor.

6149

Clienti multumiti

3507

Colaborari

5100

Proiecte realizate

Vanzari

Echipa de vanzari isi canalizeaza energia pe plan local, in judetul Timis, catre utilizatorii finali - societati comerciale si persoane fizice. Pe plan national obiectivul declarat este de a largi raza de activitate a societatii noastre. Stabilirea de noi legaturi cu firme din domeniul usilor de garaj si usilor industriale sectionale si al actionarilor electrice din toate judetele Romaniei, este parte din strategia noastra de vanzari.
Relatia cu clientii

De ce sa ne alegeti?

Utilizatorii finali, societati comerciale sau persoane fizice, beneficiaza de suportul total al echipei de vanzari si a celei de montaj, incepand din momentul proiectari, masuratori pe teren, alegerea modelului dorit, montaj, service garantie si post garantie. Preluarea comenzilor de la colaboratorii firmei se este realizata de personalul departamentului service si suport colaboratori. Personalul acestui department consiliaza clientii in alegerea corecta a produsului final, furnizeaza detalii tehnice, ofera informatii cu privire termenul de livrare.