usi de garaj sectionale . usi de garaj culisante . usi industriale sectioanale . usi industriale tip armonica . bariere automate . usi rapide . usi antifoc . rampe de egalizare

manolly
DESPRE NOI
HOME \ DESPRE-NOI
Pentru a obtine rezultate cat mai bune si eficientizarea activitatii, cei peste 30 de angajati ai firmei MANOLLY sunt organizati pe mai multe departamente.
Scopul declarat al echipei MANOLLY este de a anticipa cerintele clientilor si colaboratorilor nostrii din dorinta de a le depasi asteptarile.
Oferta noastra cuprinde produse de cea mai buna calitate la un pret competitiv, servicii de un inalt profesionalism si siguranta unei colaborari fructuase pe termen lung.


COMPANIE

localizare manolly
LOCALIZARE
Societatea noastra beneficiaza de o locatie privilegiata fiind la numai 3 km de autostrada A1 4 km,de aeroportul Traian Vuia Timisoara si 2 km de centura timisoarei.Faptul ca suntem localizati in vestul tarii langa autostrada ne ofera posibilitatea aprovizionarii rapide si la costuri competitive de la furnizorii nostri Kingspan si Bft din vestul Europei.Totodata plecand de la locatia noastra putem stabilii cu usurinta trasee de livrare eficiente catre distribuitorii nostri pe plan national.
productie
PRODUCTIE
Departamentul de productie este alcatuit din personal calificat si instruit, structurat pe echipe specializate pentru fiecare etapa a procesului de productie.Experinta de peste 10 ani in domeniul usilor de garaj face ca echipa MANOLLY sa reuseaca obtinerea unor produse si servici de inalta calitate.
productie
INSTALARE-MONTAJ
Echipele de montaj ale firmei MANOLLY sunt pregatite profesional si logistic sa realizeze montaje de inalta calitate atat din zona rezidentiala cat si lucrari de anvergura din sectorul industrial.
romania
TRANSPORT
Societatea MANOLLY dispune de un parc auto propriu cu ajutorul caruia asigura distributia produselor catre clientii din toata tara.Astfel ne asiguram ca produsele ajung la colaboratorii nostrii in stare impecabila si la timp. Ne-am asumat responsabilitatea livrarii marfii catre colaboratorii nostrii pentru a ii scutii de o serie de probleme ce decurg din aceasta etapa si totodata pentru a le oferii mai mult timp pentru dezvoltare afacerii lor.
productie
KINGSPAN
Kingspan este furnizorul nostru de panouri metalice cu izolatie pentru usile sectionale de garaj rezidentiale si industriale. Kingspan este un lider in domeniul inchiderilor pentru spatii industruiale si rezidentiale, fiind prezent pe plan mondial. Parteneriatul de peste 7 ani dintre MANOLLY si Kingspan face ca produsele comercializate de noi sa fie cautate si apreciate de clientii ce pun accentul pe calitate.
romania
BFT
Bft este unul din cei mai importanti producatori italieni de actionari electrice pentru porti, bariere auto, usi automate si piloni retractabili. Bft este prezent pe toate continentele in numeroase tari si face parte din grup Somfy, lider in domeniul actionarilor electrice pe plan mondial.
vanzari
VANZARI
Echipa de vanzari isi canalizeaza energia pe plan local, in judetul Timis, catre utilizatorii finali: societati comerciale si personae fizice. Pe plan national obiectivul declarat este de a largii raza de activitate a societatii noastre prin stabilirea de noi legaturi cu firme din domeniul usilor sectionale si al actionarilor electrice.
relatii clienti
RELATIA CU CLIENTII
Utilizatorii finali, societati comerciale sau persoane fizice, beneficiaza de suportul total al echipei de vanzari si a celei de montaj, incepand din momentul proiectari, masuratori pe teren, alegerea modelului dorit, montaj, service garantie si post garantie. Preluarea comenzilor de la colaboratorii firmei se este realizata de personalul departamentului service si suport colaboratori. Personalul acestui department consiliaza clientii in alegerea corecta a produsului final, furnizeaza detalii tehnice, ofera informatii cu privire termenul de livrare.
SERVICII

Societatea MANOLLY ofera servicii profesionale atat utilizatorilor finali cat si colaboratorilor.
Servicii oferite utilizatorilor finali Un accent deosebit pe consiliere incepand din momentul proiectarii constructiei pana la etapa de service post-montaj.
 • In etapa de proiectare furnizam informatiile tehnice necesare pentru montajul usilor de tip sectional si a diverselor tipuri de automatizari, oferind cele mai bune solutii pentru utilizarea eficienta a spatiului construit.
 • Clientilor le este prezentata intreaga gama de modele din oferta, fiind indrumati in alegerea celei mai potrivite variante in functie de dorintele si necesitatile lor, tinand cont si de conditiile tehnice necesare.
 • In etapa de finisaj a constructiei ne asiguram ca sunt respectate toate conditiile tehnice de montaj prin consultari periodice cu constructorul.
 • In etapa de montaj, echipele specializate ale firmei MANOLLY vor asigura instalarea usilor si automatizarilor cu profesionalism. Experienta echipelor de montaj este data de executia a numeroase lucrari de complexitate variata. Logistica si personalul de care dispunem ne permit sa raspundem cu aceeasi promptitudine atat solicitarilor pentru lucrari civile uzuale cat si solicitarilor pentru lucrari industriale de anvergura.
 • In perioada de garantie se efectueaza verificarea periodica a instalatiilor montate. De asemenea se asigura o interventie prompta in cazul diverselor solicitari. In perioada de post-garantie se poate opta pentru un contract de service cu verificarea periodica a instalatiilor, asigurand astfel o buna functionare pe termen lung. De asemenea in aceasta perioada se asigura interventia in cazul solicitarilor pentru remedierea oricaror defectiuni.
In centrul atentiei noastre este clientul. De aceea toate eforturile noastre au scopul de a surprinde placut prin calitate, promptitudine si rapiditate in executie. Servicii oferite colaboratorilor
 • Ne asiguram ca toate informatiile tehnice si comerciale solicitate de colaboratori sa ajunga la ei in cel mai scurt timp posibil.
 • Sunt oferite manuale de monaj si manuale de utilizare a produselor.
 • Colaboratorii sunt sustinuti cu pliante de prezentare si cu mostre.
 • Atunci cand este cazul se ofera asistenta in alcatuirea corecta a comenzilor.
 • Sunt oferite informatii cu privire la timpul de livrare.


COLABORATORI

De la infiintare firma Manolly a cunoscut o crestere treptata si sanatoasa si datorita importantei acordate fiecarui colaborator in parte. Permanent obiectivul nostru a fost de a oferi produse de calitate la un pret competitiv. Oferta actuala intruneste cu succes aceste imperative, mai ales in perspectiva adoptarii in curand a normelor europene. Pe aceasta cale va adresam invitatia sa deveniti colaboratorul nostru. Argumentele in favoarea colaborarii cu firma noastra sunt: produse de calitate superioara cu un raport pret calitate competitiv usile sunt prevazute standard cu toate sistemele de protectie impuse de normele europene o gama larga de modele, culori si dimensiuni ce satisfac cele mai variate cereri asigurarea de material publicitar, mostre de prezentare si suport tehnic firmelor colaboratoare timp de livrare scurt datorita unui stoc important de marfa, flexibilitate in abordarea solicitarilor venite din partea colaboratorilor, cat si implementarii unui sistem de livrare cu mijloace proprii ale firmei, iar ca alternativa colaborarea cu firme de curierat rapid produsele sunt pregatite pentru livrare in tara cu maxima atentie, fiind ambalate astfel incat sa ajunga la destinatar fara a suferi deteriorari.

Conditiile colaborarii:
 • firme care au activitate in acest domeniu
 • incheierea unui contract de colaborare
 • comenzile se trimit prin fax, pe un formular tipizat
 • comanda primita va fi prelucrata, stabilindu-se pretul si timpul de livrare
 • pretul, timpul de livrare si conditiile de plata i se vor comunica comparatorului care, in cazul acceptului retrimite formularul cu acceptul comenzii
TELEFONUL CONSUMATORULUI: 0219551 | linie telefonica cu apelare gratuita din reteaua ROMTELECOM
Produsele noastre sunt comercializate la nivel national direct si prin colaboratorii nostri din urmatoarele judete:
Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea
© 2003 - 2019 manolly . Usi de garaj . Bariere automate. Toate drepturile rezervate.