Contact

Servicii

Home Servicii

Serviciile noastre

MANOLLY ofera servicii profesionale atat utilizatorilor finali cat si colaboratorilor.

Servicii oferite utilizatorilor finali

Un accent deosebit pe consiliere incepand din momentul proiectarii constructiei pana la etapa de service post-montaj.

Proiectare

In etapa de proiectare furnizam informatiile tehnice necesare pentru montajul usilor de tip sectional si a diverselor tipuri de automatizari, oferind cele mai bune solutii pentru utilizarea eficienta a spatiului construit.

Consultanta

Clientilor le este prezentata intreaga gama de modele din oferta, fiind indrumati in alegerea celei mai potrivite variante in functie de dorintele si necesitatile lor, tinand cont si de conditiile tehnice necesare.

Etapa de finisaj

In etapa de finisaj a constructiei ne asiguram ca sunt respectate toate conditiile tehnice de montaj prin consultari periodice cu constructorul.

Montaj

In etapa de montaj, echipele specializate ale firmei MANOLLY vor asigura instalarea usilor si automatizarilor cu profesionalism. Experienta echipelor de montaj este data de executia a numeroase lucrari de complexitate variata. Logistica si personalul de care dispunem ne permit sa raspundem cu aceeasi promptitudine atat solicitarilor pentru lucrari civile uzuale cat si solicitarilor pentru lucrari industriale de anvergura.

Garantie

In perioada de garantie se efectueaza verificarea periodica a instalatiilor montate. Se asigura o interventie prompta in cazul diverselor solicitari. In perioada de post-garantie se poate opta pentru un contract de service cu verificarea periodica a instalatiilor, asigurand astfel o buna functionare pe termen lung. De asemenea, in aceasta perioada se asigura interventia in cazul solicitarilor pentru remedierea oricaror defectiuni.
In centrul atentiei noastre este clientul. De aceea toate eforturile noastre au scopul de a surprinde placut prin calitate, promptitudine si rapiditate in executie.

Servicii oferite colaboratorilor

Rapiditate

Ne asiguram ca toate informatiile tehnice si comerciale solicitate de colaboratori sa ajunga la ei in cel mai scurt timp posibil.

Manuale de montaj

Sunt oferite manuale de monaj si manuale de utilizare a produselor.

Pliante de prezentare

Colaboratorii sunt sustinuti cu pliante de prezentare si cu mostre.

Asistenta

Atunci cand este cazul se ofera asistenta in alcatuirea corecta a comenzilor.

Informatii livrare

Sunt oferite informatii cu privire la timpul de livrare.
69465389_2668948103124736_168484441671335936_n

Contacteaza-ne

Ai intrebari?
Suna acum!

+40 728 162 533

Despre noi

Producem, comercializam si montam o gama variata de usi garaj, usi industriale, automatizari, bariere automate, piloni retractabili. Oferta noastra cuprinde produse de cea mai buna calitate la un pret competitiv, servicii de un inalt profesionalism si siguranta unei colaborari fructuase pe termen lung.
Afla mai multe